Velg avdelinger som favoritter
Oppdatert over en uke siden

Marker dine avdelinger som favoritter med stjernesymbolet for å motta meldinger og varsler.

Som ansatt kan du velge hvilke avdelinger du ønsker å motta meldinger og varsler fra ved å sette dem som “favoritt”. Symbolet for en favorittavdeling er en stjerne. Avdelinger markert med en stjerne vil vises under stjerne-fanen 'favoritter' når du går til oversikt over barnehagen.

Hvis du vil velge eller fjerne markeringen som favoritt, må du gå inn i avdelingen som du vil markere som favoritt. I øverste høyre hjørne ved siden av grafen finner du et stjernesymbol.

En grå stjerne betyr at rommet ikke er en favoritt, men dersom du trykker på stjernesymbolet blir det gult, og avdelingen er nå en favoritt. Du kan gå tilbake til stjerne-fanen på oversikten for å sjekke om rommet er lagt til som favoritt.