Kommunikasjon
Den nye oversikten
Oppdatert over en uke siden

Vi introduserer en ny og forbedret oversikt!

Introduksjon

Oversikten er det nye utgangspunktet ditt, et sted å starte dagen, holde deg oppdatert på alt, og la portalen gjøre enda mer av jobben for deg.

Oversikten er designet i en dashbord-stil som lar deg organisere din egen personlige oversikt for å sikre at du har enkel tilgang til alle de viktigste funksjonene.

Hvordan finne Oversikten

Du finner Oversikten i oversikt-fanen under Hjem-ikonet:

Oversikt barnehage

Ved å bruke fanene øverst i barnehage oversikten kan du enkelt bytte mellom dine "Favoritt" avdelinger, Alle avdelinger, Fravær og Grupper. Ved å klikke på de enkelte avdelingene kommer du til oversikten for den aktuelle avdelingen.

Hvis ansatt/barn-delen er tom er det fordi ansatte/barn ikke er sjekket inn i barnehagen.

Widget-oversikt

Avhengig av tillatelsene dine og funksjonene som brukes i Famly, vil du kunne se følgende widgets:

Oversikt barnehage

Medisinering idag

Tillegg

Trenger din oppmerksomhet *

Barnas bursdager

Ansattes bursdager

Andre hendelser

Avdelinger

Grupper

* inkluderer ansattes fravær forespørsler og forfalte medisineringsvarsler

Dine valgte widgets vil vises på dashbordet i en konfigurasjon som vil se slik ut:

Tilpasse oversikten

Oversikten din kan også tilpasses, slik at du kan bestemme hvor widgets vises, og hvilke du vil fjerne.

For å tilpasse Oversikten, klikk på Innstillinger-ikonet øverst til høyre i Oversikten

Herfra kommer du til tilpasningssiden. Bare klikk og dra widgetene for å omorganisere dem til din foretrukne konfigurasjon, eller klikk og dra dem til Widget-biblioteket for å fjerne dem fra oversikten din.

Endringene vil skje automatisk, så det er ikke nødvendig å lagre når du er ferdig. Bare gå tilbake til Oversikten for å sjekke ut den nye konfigurasjonen.