Et barns profil
Barnets profil
Udmeld eller genaktivere et barns profil

Læs mere om hvordan du udmelder et barn fra daginstitutionen samt hvordan du genaktiverer en gammel profil.

Anders Laustsen avatar
Skrevet af Anders Laustsen
Opdateret over en uge siden

Du kan udmelde et barn fra institutionen, ved at gå ind på barnets profil, vælge fanen ‘Om’ og vælge ‘Registrering og flytninger’.

Dernæst skal du scrolle ned og sætte en dato i ‘Sidste Dag’. Barnet vil blive udmeldt klokken 23.59 den dato.

Hvis du vil have barnets profil fjernet med det samme, kan du sætte datoen til i går og barnets profil vil forsvinde fra stueoversigten med det samme.

Hvor finder jeg en oversigt over udmeldte børn?

Hvis du ønsker et overblik over udmeldte profiler, kan du klikke på "Hjem" (hus-ikonet) i menuen til venstre til og vælge ‘Børn’. Her kan du sætte hak i ‘Udmeldte børn’ i øverste venstre hjørne, og finde de udmeldte profiler.

Hvordan genaktiverer jeg et udmeldt barns profil?

Du har også mulighed for at genaktivere et barns profil, hvis barnet f.eks. er vendt tilbage til daginstitutionen. Det gør du ved at klikke på barnets navn i oversigten over udmeldte børn. Klik på "Se profil" og du vil blive vidersendt til barnets profil. Du har her mulighed for at sætte en dato i fremtiden under "Sidste dag" og barnets profil vil nu blive genaktiveret.