Famly for forældre
Forældre 🧸: Dit barns oplysninger i Famly
Forældre 🧸: Hvad sker der når dit barn forlader daginstitutionen?
Forældre 🧸: Hvad sker der når dit barn forlader daginstitutionen?

Hvad sker der med dit barns informationer i Famly, når dit barn forlader daginstitutionen

Dwin Baker avatar
Skrevet af Dwin Baker
Opdateret over en uge siden

Når dit barn forlader daginstitutionen, vil du som forældre stadig have adgang til Famly. Dette gælder så længe, at daginstitutionen benytter Famly og så længe at dit login ikke er blevet fjernet. Du kan finde dit barns profil samt alle taggede billeder ved at følge nedenstående trin:

• Log på Famly

• Klik på dit billede oppe i højre hjørne på din skærm

• Klik på Udmeldte børn fra menuen (som vist nedenfor)

Bemærk venligst at billederne kan gemmes ved at højre klikke på dem enkeltvis og klikke på Gem som fra en computer.