Forældre: 🧸 gem billeder

Læs mere om hvordan du gemmer et billede af dit barn fra nyhedsoversigten.

Dwin Baker avatar
Skrevet af Dwin Baker
Opdateret over en uge siden

Sådan tagger du dit barn på et billede

Som forældre kan du tagge billeder af dit barn fra nyhedsoversigten.

For at tagge et billede:

• Klik på det billede som du ønsker at tagge

• Klik på tag-ikonet i venstre hjørne

• Når du har tagget et billede af dit barn, vil billedet blive tilføjet til Aktivitet sektionen under Billeder inde på barnets profil, og under Mere > Billeder på mobile enheder:

Sådan gemmer du billeder

På nuværende tidspunkt er der ikke nogen nem måde at downloade billeder fra Famly på. Det skyldes en løbende debat om muligheden for, at andre børn kan være tilstede på billederne. Der er forskellige meninger om dette spørgsmål, og vi har besluttet at holde Famly som et lukket system for nu.

Vi anbefaler, at billederne forbliver i Famly. Du vil holde din adgang til Famly selv efter barnet forlader daginstitutionen.

Selvom vi anbefaler, at billederne forbliver i Famly, er det stadig muligt at hente billederne ned enkeltvis fra en computer.

• Naviger til billedet du ønsker at gemme

• Højreklik på billedet

• Vælg Gem billede som

Vælg hvor du vil gemme dit billede (f.eks. på skrivebord), og klik gem.