Forældre 🧸: Check dit barn ind/ud

Check dit barn ind og ud af daginstitutionen

Opdateret over en uge siden

Check dit barn ind eller ud af daginstitutionen i Famly:

Du er som forældre eller kontaktperson med afhenterolle i stand til at checke dit barn ind og ud fra daginstitutionen via din Famly-app, hvis daginstitutionen har GPS-login slået til. Det anbefales selvfølgelig stadig, at du fysisk orienterer dit barns daginstitution, når du henter dit barn.

GPS-login:

Hvis din daginstitution har GPS-login slået til, vil du have mulighed for at registrere dit barns fremmøde via App'en hvis du er indenfor 300 meter af institutionen.

App'en vil først anmode om at give tilladelse til at bruge din placering (som vist nedenfor). Du kan give tilladelse ved at klikke på Opdatér. Herefter kan du registrere check ind/ ud tider for dit barn.

For at checke dit barn ud af daginstitutionen ved brug af Famly:

• Log ind på Famly app'en

• Klik på dit billede i øverste højre hjørne

• Vælg Check ind/ud fra rullemenuen

• Et nyt vindue åbnes (som vist nedenfor), hvor du kan udfylde, hvem der skal hente barnet samt hvornår

Check dit barn ind og ud af daginstitutionen gennem den separate check-ind skærm

Hvis dit barns daginstitution benytter en separat check-ind skærm til at registrere fremmøde - som typisk er en tablet der står ved indgangen i daginstitutionen, kan du som forælder eller som kontaktperson med afhentningsrolle, registrere dit barns ind og ud tider i daginstitutionen ved at benytte den separate check-ind skærm.

Sådan kan den separate check-ind skærm se ud:

Sådan kan du checke dit barn ind eller ud ved hjælp af den separate check-ind skærm:

• Indtast din personlige 4-cifret pinkode (hvis din daginstitution har aktiveret denne funktion)

• Klik på dit barns stue (hvis relevant)

• Klik på dit barn

• Indtast hvornår dit barn skal afhentes samt af hvem

• Klik på Check ind. Det anbefales selvfølgelig stadig, at du fysisk orienterer dit barns daginstitution når du henter dit barn

Forventet afhentningstidspunkt

Når du skal checke dit barn ind, kan du tilføje et forventet afhentningstidspunkt, så daginstitutionen ved, hvornår du har tænkt dig at hente dit barn.

Du kan også redigere det forventede afhentningstidspunkt fra dit barns aktivitetsfeed. For at gøre dette:

• Når du er på aktivitetsfeedet, skal du holde markøren over Forventet hentetid eller Ukendt hentetid, indtil blyanten vises

• Klik på blyanten og et nyt vindue åbnes (som vist nedenfor).

• Indtast et nyt afhentningstidspunkt

• Klik på Opdater