Forældre🧸: kom i gang med Famly

I nedenstående artikler finder du alt det du skal bruge som forældre for at komme godt i gang med Famly

Dwin Baker avatar
Skrevet af Dwin Baker
Opdateret over en uge siden

Se dit barns daglige aktivitet

Appen gør det muligt for dit barns daginstitution at opdatere dit barns daglige aktiviteter, såsom check ind/ud tider, bleskift, sovetider samt måltider.
Du kan finde alle disse oplysninger under dit barns aktivitetfeed på deres profil, og ligeledes vælge at modtage notifikationer om disse opdateringer. For at få flere oplysninger om dit barns aktivitetsfeed, klik nedenfor:

Tilføj eller rediger dit barns oplysninger

Appen gør det muligt for daginstitutionen at gemme oplysninger om børnene, for at give barnet den bedst mulige omsorg. Daginstitutionen kan bede dig som forældre om at hjælpe med at udfylde disse oplysninger. For at læse mere om hvordan du kan tilføje dit barns oplysninger og holde dem opdateret, kan du klikke nedenfor:

Tilladelser

Dit barns daginstitution vil bede dig om at tage stilling til tilladelser til forskellige ting gennem appen. For at læse mere om hvordan du kan give tilladelse, kan du klikke nedenfor:

Føj kontakter til dit barns profil

Hvis du får tildelt et forældre-login, kan du b.l.a tilføje yderligere kontakter til dit barns profil, registrere hvem der kan hente dit barn, og sende logins for at invitere disse kontakter til Famly. For at læse mere om, hvordan du gør dette, kan du klikke nedenfor:

Send en besked til dit barns daginstitution

Du kan sende beskeder direkte til dit barns daginstitution gennem Famly. Dette kan enten være en privat besked til et medlem af din egen familie (der allerede er tilføjet til Famly), til ledelsen i institutionen, til personalet på dit barns stue eller (afhængigt af din institution) andre forældres i din vuggestue. For at læse mere om hvordan du gør dette, kan du klikke nedenfor:

Meld dit barns fravær

Du kan som forældre melde dit barns sygdom, ferie eller som fraværende i Famly. For at læse mere om hvordan du gør dette, kan du klikke nedenfor:

Rediger dine notifikationsindstillinger

Som forældre kan du redigere i din notifikationsindstillinger, og vælge hvilke notifikationer du vil modtage. For at læse mere om hvordan du gør dette, kan du klikke nedenfor:

Ferietilbagemelding

Din daginstitution kan bede dig om at svare tilbage på en ferietilbagemelding. For at læse mere om hvordan du gør dette, kan du klikke nedenfor:

Check dit barn ind/ud

Du kan som forældre checke dit barn ind/ud via Famly på forskellige måder. For at læse mere om hvordan du gør dette, kan du klikke nedenfor:

Gem dit barns billeder

Du kan tagge billeder af dit barn fra nyhedsoversigten og de vil blive tilføjet til barnets profil. For at læse mere om hvordan du gør dette, kan du klikke nedenfor:

Dit barn forlader daginstitutionen

Når dit barn forlader daginstitutionen, vil du som forældre stadig have adgang til Famly, så længe dit login ikke bliver fjernet. Læs mere om hvordan du finder dit barns profil og alle taggede billeder, ved at klikke nedenfor: