Find et udmeldt barn

Her kan du finde information om børn der ikke længere er aktive

Alex O'Brien avatar
Skrevet af Alex O'Brien
Opdateret over en uge siden

Når børn bliver udmeldt fra Famly, så bliver de ikke slettet fuldstændigt. Som personale kan I gå tilbage og finde tidligere børn, dvs. børn, hvor udmeldelsesdatoen er overskredet.

Hvor kan jeg finde det?

For at finde tidligere børn skal du:

• Klik på 'Hjem' (hus-ikonet) i menuen til venstre

• Klik på 'Børn' 'Oversigter' under vis kan du sætte flueben i boksen 'Udmeldte børn', se guide nedenfor:

Få en liste over tidligere børn

• I menuen i venstre side finder du 'Rapporter', se ikonet nedenfor:

• Vælg 'Lister' og tryk på 'Ny Liste' oppe til højre Vælg 'børn'

• I menuen i venstre side kan man filtrere børnene på mange forskellige parametre. Vil du kun have vist tidligere børn, så under punktet 'Barns Status’ klikker du på ‘Tidligere’ for at få udmeldte børn frem.

• Fravælg de aktive/ kommende børn fra listen ved at fjerne fluebenet fra ‘Aktiv’ og 'Kommende'

• Når du har oprettet en liste over alle de tidligere børn, kan du trykke på børnenes navne for at se deres inaktive profiler.

• Du kan også vælge at printe, vise som pdf eller downloade listen til Excel ved at klikke på 'Print' eller 'Download' ikonet øverst til højre for listen.

Info: Få et udmeldt barn tilbage på stueoversigten ved at gå ind på barnets profil og redigere udmeldelsesdatoen til en dato ud i fremtiden.