Lister

Brug lister til at sortere og gemme børn og medarbejderes informationer

Anna Senouci avatar
Skrevet af Anna Senouci
Opdateret over en uge siden

Hvor finder jeg lister

Lister gør det muligt at grupere børn eller medarbejdere efter oplysninger og informationer fra deres profiler. Det er også muligt at gemme lister både som PDF eller i Excel.

Du kan finder Lister under:

• Ikonet Børn i hovedmenuen

• Vælg herunder Lister

Hvordan opretter jeg en liste

Når du har trykket på Tilføj liste som vist ovenfor kan du vælge om du ønsker at lave en liste over børn eller medarbejdere. Når du har åbne en ny liste kan du navngive listen øverst på siden.

Kolonner

Du kan tilføje kolonner til din liste ved at trykke på Kolonner til venstre i listen. Så kan du aktivere nye kolonner eller fjerne de eksisterende, alt efter hvilke informationer du ønsker skal fremgå på din liste. Husk at trykke 'Gem' når du har valgt dine kolonner.

Filtre

Nu kan du vælge at filtrere listen så du kan se en liste over de børn eller medarbejdere der har den information du ønsker at se. Du kan f.eks. sortere efter stue eller tilknyttede grupper.

Du finde en af de eksisterende filtre yderst til venstre eller du kan oprette et nyt filter, ud fra de kolonner du har tilvalgt.

Gem eller print din liste

Når du har oprettet den liste du ønsker kan du trykker på Gem øverst til højre på siden. Så vil listen være gemt under menuen Lister.

Du kan også downloade listen som en Excel/ CSV fil eller du kan gemme listen som PDF eller printe den under printer ikonet.

Se mulighederne her:

Standard lister i Famly

Under menuen Lister vil du også finde de standard lister som er lavet. Her er en Telefonliste og en evakueringsliste (som opdaterer løbende)