Et barns profil
Forældretilladelser

Opret og gem forældretilladelser i Famly

Anna Senouci avatar
Skrevet af Anna Senouci
Opdateret over en uge siden

I denne artikel:

• Hvor finder jeg Forældretilladelser i Famly?

• Sådan opretter du forældretilladelser i Famly?

• Se eller slet dine nuværende tilladelser

• Tjek svar på forældretilladelser:

• I forældretilladelser sektionen

• På et barns profil

• Lav en liste over børns tilladelser

Hvor finder jeg forældretilladelser i Famly?

Når du er logget ind kan du under ikonet Børn find Forældretilladelser nederst i menuen.

Sådan opretter du forældretilladelser i Famly

For at have en opdateret liste over hvad hvert barn i jeres institution har tilladelse til, kan du få en oversigt over hvilke forældretilladelser hvert barn har fået udfyldt.

For at have adgang til Forældretilladelser skal du have personalerettigheden Ret institutionsoplysninger slået til.

For at oprette din liste over tilladelser skal du:

• Tryk på Tilføj under Forældretilladelser øverst til højre

• Herefter udfyld åbne felter (vist i billedet herunder)
    Tilladelsesblanketten vil anmode forældre om at svar 'Ja' eller Nej, så vær opmærksom på at tilladelsen skal skrive så det er nemt for personale at se om noget er tilladt eller ej.

• Vælg modtagere - for eksempel:

• Alle eller nogle børn

• Alle eller nogle medarbejdere

• En bestemt stue

• Børn fra en bestemt gruppe

• Ét enkelt barn

• Næste punkt: Tilføj en mere detaljeret beskrivelse, hvis nødvendigt

• Du kan også tilføje et dokument som en vedhæftelse hvis du ønsker

• Afslut ved at klik Tilføj

• Tilladelsen vil nu blive vist under barnets profil, så forældrene kan indgive et svar

Når du har oprettet en liste over tilladelser, vil forældre automatisk blive anmodet om at skulle indgive svar på disse. Forældre vil modtage en påmindelse hver syvende dag, hvis de ikke har svaret på forældretilladelsen. Du behøver ikke lave en liste for hvert barn.

*Bemærk- Når i opretter nye børn så kan der går op til 24 timer før tilladelserne bliver vist på deres profil.

Se en oversigt over jeres tilladelser

For at se en listet oversigt over jeres aktive tilladelser som forældrene har fået notifikationer omring skal du:

• Logge ind på Famly > Tryk på ikonet Børn

• Herefter vælge Forældretilladelser nederst i menuen

• Tryk på Oversigt - herunder bliver der vist en liste over aktive tilladelser:

Herfra kan i også se muligheden or at slette tilladelser.

Når i sletter en tilladelse skal i bekræfte at i ønsker at slette denne i det næste vindue som åbner.

Bemærk: Det er ikke muligt at redigere en tilladelse når den er oprettet, fordi forældrene har givet tilladelse til det som præcist er skrevet i tilladelsen.

Tjek svar på jeres forældretilladelser

Under forældretilladelser finder du Tjek forældretilladelser ved siden af Oversigt, Her under kan du se en et detaljeret overblik over hvilke tilladelser forældre har har enten givet tilladelse til, ikke givet tilladelse til eller hvis de ikke har svaret endnu vil det blive vist med et spørgsmålstegn.

Du kan også vælge at filtrere og kun se én stue ad gangen :

På barnets profil

Du kan også tjekke forældretilladelser på barnets profil

• Åbn barnets profil og vælg fanen Om

• Tryk herunder i menuen på Tilladelser

I listen kan i se:

• Hvilke tilladelser som er godkendt (dem med det trykke hak)

• Hvilke tilladelser som ikke er blevet svaret på endnu (dem med det blå spørgsmålstegn)

• Hvilke tilladelser der ikke er givet tilladelse til (dem med den røde cirkel)

Lav en liste over hvad børn har tilladelse til

Når i har fået svar på jeres forældretilladelser kan du nemt lave en liste over hvilke børn må hvad. For at lave en liste baseret på tilladelser skal du:

• Logge ind på Famly og klikke på ikonet Børn

• Herefter tryk på sektionen Lister

• Vælg Tilføj liste øverst til højre og vælg Børn

• Her kan du tilføje tilladelser til at blive vist både som filter eller som en kolonne

• Når du har tilføjet de tilladelser du gerne vil have vist som et filter kan du også vælge at se om du kun vil se børn som har tilladelse eller dem som ikke har.