Et barns profil
Barnets profil
Tilføj noter og dokumenter til et barns profil

Her kan læse om hvordan du tilføjer ekstra eller vigtige informationer om et barn som en note på deres profil

Josie avatar
Skrevet af Josie
Opdateret over en uge siden

I Famly har du mulighed for at tilføje Noter på et barn, med eller uden et vedhæftet dokument.

Du finder 'Noter' på barnets profil yderst til højre under barnets navn.

Når du klikker på Ny note får du muligheden for at skrive en ny note om barnet, og du kan vælge hvorvidt noten skal være Synlig for forældrene og om den indeholder Følsom information.
Hvis du sætter flueben i Følsom, vil noten kun kunne ses af det personale, der har adgang til at kunne se følsom information på børnene.
Forældrene vil kunne se alle noter man sætter Synlig for forældre, også selv om de er følsomme.

Du har også mulighed for at tilføje filer til en note, såsom forskellige formularer, pdf'er og billeder.

Efter du har trykket Gem og publicer vil noten tilføjes til de andre noter, der måtte ligge på barnet. Noterne bliver arrangeret kronologisk.