Et barns profil
Barnets profil
Slet og eksporter børn og ansatte i app'en

Denne artikel gennemgår hvordan du eksporterer og permanent sletter et barn eller en ansat og alle deres data fra plattformen

Anna Senouci avatar
Skrevet af Anna Senouci
Opdateret over en uge siden

I denne artikel:

Vær opmærksom på at permanent sletning kun skal foretages i tilfælde af at en forældre har bedt om det eller det er pålagt af myndighedernes retningslinjer. Når sletningen er bekræftet, vil du ikke længere have muligheden for at genoprette denne data, og Famly vil heller ikke kunne genoprette det.

Påkrævede rettigheder

Før denne funktion er aktiveret for alle relevante personaleroller, er det kun ansatte med højeste rettigheder som vil have tildelt disse rettigheder fra start.

For eksempel i en organisation vil det kun være den som er tildelt lederrollen for organisationen som standard og for en enkelt institution vil det være den den som er tildelt lederrollen som standard.

Hvis du ønsker at aktivere denne funktion for en organisation vil du kunne tildele rettighederne under Organisationsroller. Herfra kan du oprette en ny rolle og for eksempel kalde den 'Data manager', og tilføje denne rolle udover andre eksisterende roller.

Andre daginstitutionsledere vil have rettigheden til både at eksportere børns og ansattes data, samt slette børns og ansattes data. Denne rettighed finder i under Administration og herunder Data Management

Denne rettighed åbner en ny fane under et barn eller en medarbejders profil som hedder Datahåndtering. Herfra kan du vælge om du vil eksportere data eller slette et barn / en medarbejders data.

Slet barn eller medarbejders data

Når du klikker på Slet barnets data skal du bekræfte sletningen ved at læse informationen som vist i pop-up vinduet samt skrive SLET i det påkrævede felt.

Du vil se en bekræftelsesnotifikation på den permanente sletning af barnet øverst til højre på siden, samt under din notifikationsklokke.

Eksporter børns eller ansattes data

Når du trykker på Eksporter data vil der vises en pop-up som har en beskrivelse af eksportprocessen.

For at påbegynde eksporten skal du klikke på Anmod om eksport. Herefter vil du modtage en notifikation når eksporten er gennemført og klar til at downloade under Datahåndtering

Vælg Hent knappen for at downloade datapakken til din enhed. Datapakken vil udløbe efter den viste periode.