Ofte stillede spørgsmål
Opdateret over en uge siden

Oversigt

• Hvordan giver jeg en forælder adgang til et barns profil?

• Hvordan modtager jeg privatbeskeder fra forældrene på en stue?

• Hvordan retter man en e-mailadresse på en kontakt?

• Hvordan udmelder jeg et barn fra institutionen?

• Hvordan flytter jeg et barn fra en stue til en anden?

• Hvor ser jeg forældres svar på ferietilbagemeldinger?

• Hvordan sætter jeg vores check-ind skærm op?

• Hvor finder jeg koden til vores check-ind skærm?

Hvordan giver jeg en forælder adgang til et barns profil?

For at en forælder kan få adgang til sit barns profil, skal de oprettes som en kontakt inde på barnets profil. Vær opmærksom på, at de også skal have et aktivt login. Deres login er aktiv hvis der er en grøn lille figur ved siden af deres 'Rolle'. Alternativt hvis der står ‘Giv login’, er deres login ikke aktivt. Læs mere om logins her.

Hvordan modtager jeg privatbeskeder fra forældrene på en stue?

For at få adgang til den fælles indbakke for en stue, skal man markere denne som en favoritstue. Du kan læse mere om favoritstuer her.

Hvordan retter man en e-mailadresse på en kontakt?

For at rette en e-mailadresse på en kontakt, skal du inde på barnets profil vælge fanen ‘Kontakter’. Herefter kan du klikke på ‘Ret’ og ændre deres email adresse. Husk at tildele dem et nyt aktivt login øverst i højre hjørne.

Hvordan udmelder jeg et barn fra institutionen?

• Log på hos Famly

• Klik på 'Hjem' 'Børn' 'Oversigter'

• Vælg det barn du ønsker i oversigten og tryk på 'Se profil’ øverst til højre

• Klik på fanen 'Om' Vælg 'Registrering og flytninger' nedenfor

• Ud for 'Registrering' tryk 'Ret' og udfyld en sidste dags dato

• Husk at trykke 'Gem'

• Barnet vil herefter ikke længere stå som aktivt.

Læs mere om udmeldelse samt genaktivering af et barns profil her

Hvordan flytter jeg et barn fra en stue til en anden?

For at flytte et barn fra en stue til en anden skal du klikke på 'Hjem' → 'Børn' → 'Oversigter' - Her får du en liste over alle børn. I 'Stue' kolonnen kan du ændre den stue barnet er i, og nemt vælge en anden eller ny stue. Du kan også tilføje automatiske stueflytninger under indstillinger. Læs mere om stueflytninger her