Den separate check-ind skærm
Opdateret over en uge siden

Udover muligheden for at tjekke børn ind/ud via Famly, er det også muligt for både forældre og personale at tjekke børn eller sig selv (for personale) ind/ud gennem den separate check-ind skærm, som typisk er en tablet, som står ved indgangen i en daginstitution.

Du kan benytte enten en iPad eller en Android tablet til den separate check-ind/ud skærm.

Den separate check ind/ud skærm vil typisk se således ud:

Opsætning af den separate check-ind skærm i en browser

For at aktivere den separate check-ind skærm på en iPad, skal du gøre følgende:

• Åbn browseren på din tablet (f.eks. Google Chrome)

• Gå ind på følgende link: signin.famly.co i adresse linjen hvor du normalt indtaster en adressen på en hjemmeside og tast enter

• Der vil nu åbne en ny side op, som ser sådan ud:

Tilføj den separate check-ind skærm til jeres startsside

Før du forsøger at logge ind, skal du huske at tilføje siden til jeres startsside. Dette gøres på følgende måde:

• Øverst til højre i computerens browser skal du klikke på de 3 prikker:

Mere
  • Dernæst skal du klikke på Indstillinger

• Slå Vis knappen Startside til i sektionen Udseende

• Vælg valgmulighed nummer to, og indtast signin.famly.co i feltet

• Der vil nu være adgang til den separate check-ind skærm fra startssiden på din iPad (det hedder Famly sign-in), medmindre du har valgt at give det et andet navn.

Klik herunder for at læse mere om hvordan du sætter den separate check-ind skærm op med en pinkode: