Din profil, til personale
Sæt en stue som favorit for at modtage beskeder og notifikationer
Sæt en stue som favorit for at modtage beskeder og notifikationer

Vælg hvilke stuer du gerne vil modtage beskeder og notifikationer fra

Dwin Baker avatar
Skrevet af Dwin Baker
Opdateret over en uge siden

Modtag beskeder og notifikationer fra stuer

Som personale kan du vælge de stuer som du gerne vil modtage beskeder og notifikationer fra, ved at sætte dem som 'favorit'. Ikonet for en "favoritstue" er en stjerne. Stjernemarkerede (favorit) stuer, vises under fanen 'Foretrukne' under oversigter.

Hvis du vil vælge eller fravælge en stue som favorit, skal du ind på stuen fra oversigten, og i øverste højre hjørne (ved siden af ​​grafen) klikke på stjernesymbolet.

Hvis stjernen er grå er det ikke en favorit, og man modtager derfor ikke beskeder og notifikationer for denne stue. Klikker man på stjernen bliver den gul, er den stjernemarket, og du vil kun kunne sende og modtage beskeder og notifikationer, der vedrører den stue.