Beskeder i Famly
Opdateret over en uge siden

Medarbejder oversigt

Privat: Her kan du skrive private beskeder til forældre eller andre medarbejdere. Kun dem som er modtagere i samtalen vil kunne se beskederne. Du skal vælge hver enkelt modtager individuelt så de får et grønt mærke, når du starter en samtale.

• Vær opmærksom på at du højst kan vælge 50 modtagere i en samtale. Hvis du skal sende en besked til flere modtagere, anbefaler vi at i bruger Nyheder.

Fælles: Denne indbakke gør det muligt at kommunikere med en stue. Disse beskeder kan læses af alle medarbejdere som har stjernemarkeret stuen som en favorit under Stue oversigter. Du kan også uploade billeder, tilføje dokumenter og videoer til en besked.

Alle: De medarbejdere som har tilladelsen Send beskeder direkte til forældre (ikke fælles) har også denne indbakke, hvor man kan se alle stuers fælles beskeder, selv dem som ikke er markeret som favorit.

• I forhold til tilladelser; hvis en medarbejder har tilladelsen Send beskeder direkte til forældre (ikke fælles) så kan medarbejderen sende private beskeder til forældre og forældrene kan også sende private beskeder til denne medarbejder, som andre medarbejdere ikke kan se.

• Hvis en medarbejder ikke har ovennævnte tilladelse, vil de kun kunne sende Fælles beskeder til forældre, som andre medarbejdere også vil kunne se hvis de har stjernemarkeret stuen.

Forældre oversigt

Forældres indbakke kan se ud som vist i eksemplet herunder:

Her vil de have mulighed for at skrive en besked til andre kontakter til barnet under Min familie. De kan også skrive en besked til barnets stue, vist som anden mulighed herover.

Forældre kan også sende beskeder til Ledelsen. Dette kan være hvis der er noget de ikke ønsker at dele med en gruppe eller stuen. Under ledelsen fremgår alle medarbejdere som har tilladelsen: Send beskeder direkte til forældre (ikke fælles)

*Vær opmærksom på at muligheden for at skrive til Ledelsen ikke kan fjernes

Hvis i har forældre-til-forældre beskeder slået til under jeres Indstillinger > Kommunikation, vil muligheden for at skrive til andre forældre også fremgå som vist i eksemplet her.

Søg i dine beskeder

Hvis du leder efter en bestemt besked, eller beskedtråd, så kan du bruge søge funktionen under dine indbakker. Du kan søge på enten:

• Modtagere af beskeden

• Nøgleord som fremgår i beskedtråden

Du kan også søge efter beskedmodtagere under den globale søgefunktion i appen hvis du vælger Beskeder:

Navngiv dine samtaler

Du har også mulighed for at navngive samtalerne i din indbakke, hvilket gør det nemmere at finde en bestemt beskedtråd. Du kan altså søge på beskednavne ligesom du kan søge på en beskedmodtager via søgefunktionen i din indbakke.

Vær opmærksom på at denne mulighed kun er tilgængelig for personale og ikke forældre.

For at navngive en besked skal du:

• Åbne din beskedindbakke

• Klik på den samtale du ønsker at navngive

• Klik på Handlinger øverst til højre og vælg Navngiv samtalen i menuen herunder

• Et vindue vil åbne hvor du kan skrive et navn

• Husk at trykke Gem efter du har ændret navnet

• Det nye navn vil blive vist i sidebjælken i din beskedindbakke oversigt, og erstatte navnene på modtagerene som ellers fremgik her.

• Hvis du ønsker at fjerne et navn fra en samtale, kan du blot slette navnet fra samtalen så det står tomt, og så gemme igen.