Nyhedsfeed

Hold forældre og ansatte opdateret med nyheder, billeder og videoer

Anders Laustsen avatar
Skrevet af Anders Laustsen
Opdateret over en uge siden

Ved at lave et opslag kan du nemt holde forældre og medarbejdere opdaterede. Tryk på ‘Nyheder’ i venstre hjørne og du vil blive ført til nyhedsfeedet, hvor du kan se tidligere opslag samt skrive et nyt opslag.

Sådan vælger jeg afsender og modtagere

• I den hvide boks øverst på siden starter du med at vælge, hvem du vil sende som. Du kan vælge dig selv, en stue, en gruppe eller hele institutionen som afsender.

• Efterfølgende udfylder du feltet ‘Til’, hvor du vælger hvem der skal modtage opslaget. Tryk på feltet og vælg fra listen. Du kan også starte med at skrive navnet på en stue eller gruppe og så kommer der automatisk matchende forslag. Vælg modtagerne ved at trykke på deres navn.
    Du kan opleve, at et stuenavn kan forekomme to gange. Det skyldes at du kan vælge børn (forældre) og medarbejdere på stuen separat. Du kan vælge lige så mange modtagere som du ønsker.

Sådan tilføjer jeg tekst og billeder

• Under de valgte modtagere er et tekstområde, hvor du kan skrive din besked

• Du kan også vedhæfte billeder, videoer og dokumenter til dit opslag. Dette gøres ved at trykke på ‘Upload

• Herfra vælger du det dokument eller de billeder som du gerne vil vedhæfte. De vil efterfølgende være synlige i opslaget. Hvis du tilføjer flere billeder vil det skabe et fotogalleri.

• Når din besked er færdigudformet kan du trykke på ‘Send’ knappen

Kladde funktionen

Fra tid til anden kan du blive afbrudt, når du er ved at lave et opslag. Det har vi taget højde for, da en kladde automatisk vil blive genereret og gemt under kladde-ikonet i højre hjørne:

Når du får tid kan du gå tilbage og finde kladden, færdiggøre opslaget og sende det ved at trykke på ‘Send’ knappen.