For at give et login til en forælder gøres følgende:

• Log dig ind på Famly

• Gå til barnets stue og tryk på barnet i oversigten

• Klik på ‘Profil i sidemenuen til højre

• Vælg fanen Kontakter inde på barnets profil

• Herunder kan du se alle barnets kontakter. Hvis der mangler en kontakt, kan du oprette den ved at klikke på ‘Ny kontakt

• Tryk på den kontakt du gerne vil tildele et login

• Tryk på ‘Giv login

• Et vindue åbnes (se billedet nedenfor)

• Vælg den rolle du gerne vil tildele kontakten, forælder-rollen. Bekræft den rolle du gerne vil tildele, ved at trykke på rollen, så der sættes et grønt flueben ud for den

• Kig efter at den rette e-mail adresse står nederst ellers indsæt e-mail adressen på forælderen.

• Klik på ‘Send invitation

Info: Forælderen til barnet modtager en login invitation til e-mail adressen, du har indsat eller bekræftet. Herfra kan forælderen modtage og give information til institutionen.