Tellelister

Hvordan lage tellelister av barn ved å bruke grupper, avdelinger eller status.

Anne Sofie Lottrup avatar
Skrevet av Anne Sofie Lottrup
Oppdatert over en uke siden

Hvordan aktivere tellelister

Først må du aktivere Telleliste-funksjonen i portalen. Du finner dette i Innstillinger-menyen, under Ivaretakelse.

Gi ansatte tillatelse til å registrere tellelister

Sørg for at du også gir ansatte tillatelse til å registrere tellelister. Den relevante tillatelsen som bør aktiveres er Manage head counts.

Hvordan oppretter jeg tellelister?

Klikk på Barn-ikonet, åpne fanen HMS Barn og klikk på Tellelister.

Herfra kan du opprette en ny telleliste ved å:

• Klikk på Ny telleliste øverst til høyre

• Velg avdelingen, gruppen eller statusen du vil telle (se bildet nedenfor)

• Nå kan du sjekke et barn av tellelisten ved å klikke på bildet deres. Barnet vil da forsvinne fra listen. Du kan bare lagre tellelisten når alle innsjekkede barn i avdelingen, gruppen eller statusen har blitt telt.

Du kan også opprette en ny telleliste i avdelings-oversikten

• Gå til avdelings-oversikten og velg ikonet Tellelister. Du finner denne øverst til høyre ved siden av avdelings-innstillingene dine.

• Velg avdelingen, gruppen og/eller statusen du vil opprette en telleliste for.

Hvordan finner jeg oversikten over tellelister?

Du kan finne oversikten over dine lagrede tellelister i fanen HMS Barn. Du kan filtrere oversikten etter når tellelisten ble utført, etter avdeling og etter gruppe.