Finansiering
Fakturering - kom i gang
Hvordan sette opp planer og bestillingsmønstre i Spireportalen?
Hvordan sette opp planer og bestillingsmønstre i Spireportalen?
Anne Sofie Lottrup avatar
Skrevet av Anne Sofie Lottrup
Oppdatert over en uke siden

I Spireportalen kan du administrere planer og bestillingsmønstre. Her finner du ut hvordan du lager planer og setter opp bestillingsmønstre.

• Logg inn Spireportalen

• Gå til Kom i gang (menyen til venstre) og velg Opphold under Finansinnstillinger

• Nå kan du administrere planer og bestillingsmønstre. Du får oversikt over alle barna med følgende info: Barnets navn, Oppholdsperiode, Prisgruppe, Pris/mnd, tilskudd/moderasjon.

• Klikk på Legg til opphold (vises i blå skrift til høyre). Husk å legge til opphold for et og et barn. Nedenfor vises "Legg til Opphold" under oppholdsperiode.

• Klikk på Prisgruppe som står øverst til venstre og velg “Alle Barn”.

• Klikk på Velg Pakke for å velge oppholdet til barnet.

Eksempel:
Barnet har 80% oppholdsplass, og har fri på mandager. Du må selv gå inn å fjerne mandag fra kalenderen. Hvis du ønsker å fjerne dag/dager i kalenderen, klikk på den grå linjen og "Fjerne".

NB! Du bør også legge inn kostpenger her, så du slipper å legge det inn senere.

• Klikk Redigere på en av ukedagene.

• Klikk på Produkter (øverst på toppen). Velg kostpenger under overskriften Produkter.
    !Vær oppmerksom på at du skal kun legge til kostpenger én gang per uke!

• For å lagre, klikk på Gjøre Endringer.

• Du kan også legge til søskenrabatt. Gå tilbake til planen.

• Klikk på boksen Rabatter som ligger under Sammendrag.

• Velg Søskenrabatt. Rabatten vil vises under sammendraget.

• For å lagre planen, trykk på den grønne Lagre knappen (øverst til høyre).