Finansiering
Fakturering - kom i gang
Hvordan avbryte en faktura i Spireportalen?
Julia Rose avatar
Skrevet av Julia Rose
Oppdatert over en uke siden

I denne veiledningen forklarer vi hvordan du kan avbryte en faktura i Spireportalen. Hvis dere skal foreta endringer i en allerede sendt faktura, så er det nødvendig å kansellere fakturaen. F.eks du må kansellere en faktura før du endrer planen til et barn.

• Gå til barnets profil og klikk på fanen ‘Opphold’.

• Klikk på fakturaen du ønsker å kansellere

• Fakturaen åpnes, og du kan nå klikke på de tre punktene i den øverste linjen og velge ‘Avbryt faktura’.

• Bekreft at du vil utstede en kreditnota (nødvendig for å holde oversikt over fakturaer og inntekter). Vennligst, IKKE merk av for "Send kreditnota til fakturamottaker og fakturamottakere".

• Du kan nå redigere barnets plan, inkludert å legge til finansiering eller rabatt.

NB! Husk å sende en ny faktura for perioden du har endret.