Redusert betaling
Oppdatert over en uke siden

Her finner du ut hvordan du legger til redusert betaling i portalen.

1. Logg inn på portalen.

2. Gå til barnets profil. Du kan finne et barn ved å klikke på oversikten over avdelingen eller søke på navnet i søkefeltet (øverst til høyre på siden).

3. Klikk på fanen Opphold.

4. For å legge til redusert betaling, klikk på knappen Legg til ved siden av overskriften Redus. Betaling.

5. Legg til Type (redusert betaling), Måned og Beløp (det beløpet familien får i støtte.)

• Måned: Første måned er måneden den reduserte betalingen skal starte,

• Forrige måned/siste måned er måneden den skal stoppe.

NB! Hva skjer når et barn begynner i midten av måneden, f.eks 15. august?
Hvis for eksempel foreldre får 50% finansiering i august, fordi de har en halv måned, så skal du opprette følgende:

• en separat finansiering til kun august og

• full finansiering fra september og utover.

6. Klikk på Lagre nede i høyre hjørnet.