Foreldre 🧾: Legge til kontakter
Oppdatert over en uke siden

I portalen kan du som forelder legge til flere kontakter til barnet ditt, tilegne roller og sende ut innlogging. I denne artikkelen forklarer vi hvordan du som foreldre kan legge til kontakter pÄ barnets profil. Ønsker du at besteforeldre skal se bilder og innlegg? Da kan du opprette dem som kontakter, og tildele dem familierollen pÄ Spireportalen.

Hvordan legge til kontakter pÄ barnets profil?

1. GĂ„ til barnets profil
​

2. Klikk pÄ fanen Kontakter

3. Klikk pÄ Ny kontakt

4. Legg til kontaktperson ved Ă„ fylle ut navn, relasjon, e-post, mobilnummer.
​

Du kan ogsÄ sende pÄlogginger (avhengig av barnehageinnstillingene), men vÊr oppmerksom pÄ at du ikke kan fjerne pÄlogginger. Hvis du vil ha en pÄlogging fjernet, eller har stavet feil e-postadresse, mÄ du kontakte barnehagen for Ä ordne dette for deg.

De ulike rollene:

• Foreldrerollen: Med foreldrerollen har du tilgang til alt som angĂ„r barnet.
    BĂ„de bilder, innlegg, private meldinger, invitasjoner og profilen til barnet.

• Familie: Med familierollen fĂ„r du lov til Ă„ hente barnet, samt se bilder og innlegg sendt til barnet. Dette anbefales til besteforeldre og andre familiemedlemmer.

• Hentetillatelse: Med hentetillatelse fĂ„r du bare hente barnet.

OBS: Hvis du tildeler en foreldrerolle, vil kontakten ha tilgang til alt pÄ barnets profil. Dette betyr ogsÄ private meldinger, og alt pÄ barnets profil.

Svarte dette pÄ spÞrsmÄlet?