Inviter foreldre
Oppdatert over en uke siden

Hvordan invitere foreldre til portalen?

I Famly/Spireportalen kan styrer invitere foreldre til portalen. Styrer har mulighet til å invitere alle foreldre på én gang eller invitere kun én forelder. Vi anbefaler at styrer inviterer alle på én gang.

Inviter alle foreldre på én gang

1. Logg inn på portalen
2. Gå til Kom i gang og klikk på Barn

3. Klikk på “Inviter foreldre”

4. Klikk på Invitere (nederst høyre hjørne). En e-post vil nå bli sendt foreldre.

Inviter én forelder

1. Logg inn på portalen
2. Gå til Hjem > Oversikt

3. Velg barnet i oversikten og klikk på Profil (i menyen til høyre)

5. Gå til fanen Kontakter og trykk på Send innlogging for å invitere forelder

7. Velg rollen "Forelder" som er foreldrerollen. Med foreldrerollen har foreldre tilgang til alt som angår barnet. Både bilder, innlegg, private meldinger, invitasjoner og profilen til barnet.