Foreldre 🧸: Meldinger
Oppdatert over en uke siden

Kommunikasjon på plattformen
Foreldre kan sende meldinger direkte til barnehagen via Famly/Spireportalen. Foreldre kan skrive til hele avdelingen (alle ansatte), en privat melding til styrer eller til andre foreldre. I denne artikkelen viser vi deg hvordan du som forelder sender beskjeder i portalen. Foreldre kan skrive meldinger til følgende mottakere:

• Avdelingen - alle ansatte i avdelingen ser og leser meldingen

• Ledelsen - kun mottaker(e) som ser og leser meldingen (privat melding)

• Foreldre - mottaker(e) ser og leser meldingen

Hvordan skrive og sende en melding i portalen?

• Klikk på snakkeboblene øverst til høyre og klikk på blyantikonet.

• Velg mottaker(e) og skriv en beskjed i det hvite feltet.

• Klikk på Send for å sende meldingen.

Sende en beskjed til avdelingen:
Foreldre kan sende en beskjed til sitt barns avdeling. Hvis foreldre sender en melding til en avdeling, vil bare ansatte i den avdelingen motta meldingen. De andre foreldrene kan ikke se denne meldingen. Når de ansatte har lest meldingen, vil det være synlig for deg.

Sende en privat melding til barnehagen:
Private meldinger brukes til private samtaler mellom foreldre og ansatte. Disse meldingene er ofte av sensitiv karakter. Ingen andre kan se disse meldingene enn deltakerne/mottakerne i samtalene. Foreldre kan velge enkeltpersoner eller flere mottakere ved å sende en privat melding til "ledelsen".

Sende en melding til andre foreldre i barnehagen
Foreldre kan sende en melding til andre foreldre, velge flere mottakere og kan kun se foreldres fornavn. Foreldre kan selv bestemme om de ønsker å motta meldinger fra andre foreldre i barnehagen.

Hvordan endre innstillingene for meldinger?
1. Gå til Dine Innstillinger
2. Klikk på Varsler og meldinger
Her finner du de forskjellige varslingsinnstillingene dine, samt samtaleinnstillingene, som kan justeres slik du ønsker.