Forbind søskende

Tilknyt søskende og få overblik over hele familien

Opdateret over en uge siden

Der er flere forskellige måder søskende kan forbindes i Famly. Denne artikel vil gennemgå hvilke muligheder du har.

Oversigt over børn

Hvis du tilføjer et nyt barn i Famly som har en eller flere søskende som allerede har en profil i jeres daginstitution, kan du forbinde dem under Børn i menuen Kom i gang.

For at forbinde dem skal du:

• Tryk på Kom i gang øverst til venstre

• Vælg Børn

• Tryk på Tilføj barn

Når du klikker på Tilføj barn, åbnes formularen til Barnets information, hvor du kan tilføje alle detaljer om dette barn, herunder deres Navn, Køn, Klasse, Fødselsdag og Registreringsdato. Du har også mulighed for at tilknytte en søskende i rullemenuen Fobind.

Det er vigtigt, at du indtaster forholdet til barnet her, hvis du ønsker, at kontaktoplysninger skal synkroniseres i fremtiden. For at undgå, at der oprettes flere af samme børn, vil Famly informere dig, hvis du allerede har oprettet en børneprofil med samme navn, med et link til deres profil:

Når en søskende er tilknyttet,vil du se muligheden for at kopiere søskendes kontakter til et nyt barns profil hvis de deler kontakter. Du kan vælge Alle eller kryds hver enkelt kontakt af individuelt.

Når du er færdig kan du trykke Fortsæt for at oprette barnets profil, samt tilknytte deres søskende.

Hvis du gerne vil se en oversigt tilknyttede søskende til et barn kan du se det på deres profil under Familie fanen. Den næste del af artiklen vil gennemgå hvordan du administrerer kontakter og skøskende herfra.

Familie Fanen

Fra Familie fanen på barnets profil vil du kunne se:

• Et barns kontakter og information omkring dem (og muligheden for at tilføje nye kontakter)

• Et barns søskende samt muligheden for at forbinde søskende.

For at finde Familie fanen:

• Brug søgefunktionen til at søge efter et barns navn

• Tryk på Familie fanen:

For at forbinde søskende fra Familie fanen skal du trykke på Forbind knappen under Søskende:

Herefter kan du søge på den søskende du ønsker at forbinde. I dette eksempel forbinder vi Leonora til Emil. Brug søgefunktionen for at finde Emil:

Når du klikker på Emil, vises en liste over kontakter, der er knyttet til hans profil, som du kan kopiere over til Leonoras profil, hvis de er fælles kontakter for begge børn. Du kan vælge Vælg alle eller markere hver kontakten individuelt:

Når du trykker Fortsæt forbinder du de to søskende og du kan se, afkoble og forbinde flere søskende herfra til enhver tid:

Success! Du får hermed en bekræftelse på at de to søskende er forbundet.