Madplaner

Kommer snart!

Opdateret over en uge siden

In this article:

Madplanerne, som du kender dem, har fået en velfortjent opdatering! Og vi kunne ikke være mere begejstrede. Funktionen har et helt nyt udseende samt en række nye funktioner, der gør det legende let at oprette menuer..

Her er hvad i kan forvente

Med et nye design er det muligt at:

• Have en bedre oversigt over jeres madplaner med den nye tabelvisning

• Tilføje en ny madvare nemt til jeres madplan

• Tilføje så mange uger i ønsker

• Kopiere og indsætte uger og madplaner til andre uger

• Træk og slip madvarer til andre dage.

• Navngive dine madplaner

• Oprette madplaner som kladde før i ønsker at udgive dem til forældrene

• Planlæg din madplan til at starte, når du har brug for det.

De nye madplaner giver jer en hel oversigt over jeres ugentlige menuer i en letlæselig format:

At kopiere måltidsplaner har aldrig været nemmere. Klik blot på kopier-ikonet og vælg de uger, du gerne vil kopiere din måltidsplan til:

Du kan endda vælge hvornår du ønsker at din madplan starter ved at planlægge det under sektionen planlægning:

Gentagne madplaner vil også være en ny funktion vi introducerer, som kan tilkøbes til din nuværende opsætning.

Med gentagne madplaner kan du vælge om du ønsker at din ugentlige menu gentages over flere uger. Du kan være hvilken dato de gentagne madplaner starter og hvliken dato de ikke længere skal gentages.

Dette vil du høre meget mere om i nærmeste fremtid!