Tilføj en kontakt til et barn

I denne artikel kan du læse mere om hvordan du tilføjer en ny kontakt til et barn på barnets profil.

Dwin Baker avatar
Skrevet af Dwin Baker
Opdateret over en uge siden

For at give et login til en forælder gøres følgende:

• Log ind på Famly

• Gå til Oversigter og klik på barnets stue

• Klik på barnet i oversigten

• Klik på Profil i sidemenuen til højre. Du bliver nu vidersendt til barnets profil

• Vælg fanen Kontakter på barnets profil

• Herunder kan du se alle barnets kontakter. Hvis der mangler en kontakt, kan du oprette den ved at vælge Ny kontakt

• Et vindue åbnes (se skærmbilledet nedenfor)

• Vælg den rolle du gerne vil tildele kontakten, som f.eks. forælder-rollen

• Indsæt kontaktens navn, relation, e-mail adresse og telefonnummer

• Klik på Opret

Kontakten til barnet vil modtage en invitation til at logge ind med på den e-mailadresse som du har indsat. Herfra kan kontakten tilgå Famly.

Bemærk: Henter-rollen vil kun vises som en mulighed her hvis I benytter den separate check-ind skærm med pinkode.

Flere børn under samme login

For at give en forælder mulighed for at have flere børn under samme login, så skal forælderen være registreret med den samme e-mailadresse på hver af børnenes profiler. Så vil forælderen nemlig få mulighed for at logge ind med deres e-mailadresse og få adgang til alle samtlige børns profiler under det samme login.

Jeg har brug for mere hjælp: