Private beskeder
Opdateret over en uge siden

Du kan skrive en privatbesked til forældre eller kollegaer, som ikke vil indgå i nyhedsstrømmen. Du har to muligheder når du skal skrive en privatbesked:

Første mulighed

• Klik på de to talebobler i øverste højre hjørne af skærmen

• Tryk på den lille firkant.

• Nu har du muligheden for at vælge mellem forskellige modtagere.

• Skriv beskeden i boksen i bunden af siden, der indeholder teksten ‘Skriv en besked...

• Afslut med at trykke på den lilla ‘Send’ knap til højre

Anden mulighed

Alternativt kan du sende en privatbesked ved at vælge barnet eller medarbejderen i stueoverblikket:

• Tryk dig ind på stuen som medarbejderen eller barnet er en del af

• Klik på den specifikke medarbejder eller det specifikke barn, hvis forældre du gerne vil skrive til.

• Vælg ‘Send Besked’ i menuen, der kommer til syne til højre.

• En pop-up kommer til syne, hvor det valgte barn eller medarbejder er registreret som modtager (står ud for ‘Til:’)

• Skriv beskeden i bunden og afslut med at trykke på den grønne ‘Send’ knap

Info:

• Du kan vælge flere børn eller medarbejdere som modtagere både i beskedmodulet (første mulighed) og i stueoversigten (anden mulighed).

• I modsætning til et opslag kan du ikke i en privatbesked vælge en afsender. Afsenderen vil automatisk være dig selv.