Registrering af sovetider
Opdateret over en uge siden

For at ændre et barns status, f.eks. registrere sovertider, skal du gøre følgende:

• Klik på barnets billede på stuen (du kan også klikke på flere billeder eller klikke på Alle børn, hvis du ønsker at skifte status på flere børn på samme tid).

• En sort menu kommer op i højre side af skærmen - vælg Status.

• Nu kan du se flere muligheder, bl.a. en måne, som symboliserer statussen "Læg til at sove".

• Klik på måne ikonet for at registrere at barnet er blevet lagt til at sove

• Vælg for hvor lang tid siden barnet blev lagt til at sove

• Sovetiden bliver dermed registreret

• For at registrere tidspunktet for, hvornår barnet er vågnet, gøres præcis det samme som du har gjort før.
    Klik på billedet af barnet og klik på måne ikonet under status, hvorunder der nu står Er vågnet - vælg tidspunkt

• Info: Forældrene kan se barnets sovetider både i deres egen kalender samt i Aktivitet fanen inde på barnets profil.