Ferietilbagemelding
Opdateret over en uge siden

Det er muligt at oprette ferieperioder, hvor du ønsker forældre melder tilbage om barnet kommer eller ej. Det er vigtigt at du har husket at indtaste jeres lukke og helligdage FØR du opretter en ferieperiode.

Hvor kan jeg finde det?

Du finder sektionen Ferietilbagemelding under ikonet Børn som vist nedenfor:

Opret en ferieperiode

• Lav en ny ferietilbagemelding ved at klikke på Opret

• Indsæt alle informationer; Feriens navn, Deadline for tilbagemelding, hvem der skal melde tilbage samt perioden.

• Hvis der vælges Bed forældre om at angive hvilke timer de kræver pasning er det muligt for forældrene at vælge præcise komme og afhentningstider.

• Når du har udfyldt felterne, og tilmeldingen er klar kan du trykke Opret og send

• Modtagerne bliver informeret i en e-mail, som fortæller de bedes svare. Derudover får de automatiske påmindelser, hvis de ikke svarer. De automatiske påmindelser kommer en uge og 2 dage før deadline. Efter deadline vil de ikke modtage flere påmindelser.

• Obs. forældre vil stadig kunne indgive svar efter deadline dato.

Info: I Fremmøderapporten får du oversigt over svar fra Ferietilbagemeldingen, hvilke børn der kommer og hvem der holder ferie. Her kan også se, hvem der ikke har svaret endnu.

1. Søg efter Fremmøderapport for at få mere information.