Begivenheder og ugeplaner

Brug jeres kalender til at oprette og planlægge begivenheder, og inviter forældre og personale

Anna Senouci avatar
Skrevet af Anna Senouci
Opdateret over en uge siden

Hvor finder jeg kalenderen?

Kalenderen i Famly er hvor du kan se alle kommende begivenheder i din daginstitution, planlægge og oprette nye begivenheder, og få et hurtigt overblik over hvem der er fraværende på en bestemt dag eller flere dage dage..

For at finde din kalender skal du:

Logge ind på Famly og tryk på Hjem ikonet. Så finder du kalenderen herunder i menuen til venstre.

For at se daginstitutionen's kalender skal du have rettighed til at 'Se institutionens kalender', uden denne rettighed kan en medarbejder kun se deres egen kalender.

Hvordan opretter jeg en begivenhed?

At oprette en ny begivenhed i kalenderen i Famly er meget nemt:

• Når du er i kalenderen, tryk på Ny begivenhed øverst på siden

• Herunder ser du en undermenu hvor du får to muligheder:

• En engangsbegivenhed såsom en fest eller et forældremøde
      Eller

• En ny ugeplan - for eksempel flere begivenheder på én gang

Kun personale roller med rettigheden 'Oprette begivenheder for forældre og personale' slået til, kan oprette begivenheder og ugeplaner.

Opret en engangsbegivenhed:

• Gå ind i kalenderen og vælg Ny begivenhed øverst på siden

• Vælg Ny begivenhed igen fra undermenuen

• Et nyt vindue vil åbne, hvor du kan udfylde detaljerne til din begivenhed

• Opret begivenheden ved at trykke 'Gem' nederst til venstre i vinduet

Inviterede

I feltet for inviterede kan du vælge hvem du gerne vil invitere til begivenheden. Begivenheden vil kun være synlig i kalenderen for dem du har valgt at invitere.

Tilmelding

Du kan også vælge om du har brug for at de inviterede giver besked om de kommer til begivenheden, ved at tilføje en tilmelding.

• Hvis du vælger Kræver ikke tilmelding vil de inviterede ikke modtage en email eller notifikation medmindre du krydser boksen Underret inviterede om begivenhed af.

• Hvis du anmoder om at begivenheden kræver en tilmelding så vil de inviterede modtage en invitation på email og i app'en via notifikation. De inviterede vil blive bedt om at svare 'kommer' eller 'kommer ikke'.

Forældre vil modtage notifikationen med det samme såfremt at begivenheden finder sted indenfor 60 dage. Hvis de ikke svarer vil de modtage en påmindelse 2 uger før svarfristen, og herefter en 1 uge, så 3 dage, 2 dage og til sidst dagen før svarfristen, men kun hvis de ikke har svaret.

Hvis begivenheden finder sted indenfor 60 dage vil de modtage invitationen med det samme, men hvis der er over 60 dage til begivenheden starter, vil de inviterede modtage invitationen 60 dage før tilmeldingsfristen.

Opret en ugeplan

Hvis du vælger muligheden Ny ugeplan vil et nye vindue åbne (som vist herunder). For at udfylde ugeplanen skal du:

• Begynde ved at indtaste hvem ugeplanen er til, for eksempel kan det være hele daginstitutionen eller en bestemt stue.

• For at tilføje en begivenhed skal du vælge dato og trykke Tilføj begivenhed. (Hvis begivenheden ikke er i den pågældende uge skal du blot trykke + Tilføj uge til du når den rigtige uge)

• Herefter får du en ny boks frem som vil bede dig udfylde et par detaljer omkring begivenheden:

En titel, Start/ sluttid samt en beskrivelse.

• Når du har tilføjet alle begivenhederne for en uge, kan du vælge at gå videre til ugen efter ved at trykke + Tilføj uge nederst.

• Færdiggør ved at trykke på Opret nederst på siden, herefter vil alle begivenhederne fremgå på alle modtagernes personlige Famly kalender.

Hvordan ser jeg hvem der kommer til min begivenhed?

I kalenderen kan du nemt få et overblik over hvor mange af de inviterede som har svaret eller ej, samt hvor mange af dem som kommer. Dette gør du ved at trykke på begivenheden i din kalender, og her kan du også nemt redigere begivenheden hvis nødvendigt.

Når du åbner begivenheden i din kalender vil du se et kort overblik over begivenheden og de inviterede nedenunder. Der vil f.eks. stå hvem der har svaret og om de/ han/ hun kommer og om det er med eller uden børn.

Der vil også stå hvor mange som ikke har svaret endnu i boksen øverst i begivenheden.

Hvordan sletter jeg en begivenhed?

Hvis du ønsker at slette en begivenhed skal du gøre følgende:

• Åbn begivenheden i din kalender ved at klikke på den

• I boksen øverst på forsiden tryk 'Slet' hvis du ønsker at slette begivenheden helt, eller tryk Ret hvis du blot vil redigere nogle detaljer.

• Herefter vil et nyt vindue åbne som vil bede dig trykke Slet for alle som du kan trykke på hvis du er sikker på at du vil slette begivenheden helt.

• Begivenheden vil herefter ikke længere fremgå i kalenderen hos tidligere inviterede.