Aktivitetsbibliotek

Bliv inspireret af hundredevis af aktiviteter

Opdateret over en uge siden

I aktivitetsbiblioteket i Famly finder du en masse ideer og aktiviteter, som du kan bruge sammen med børnene i din daginstitution. Du vil også have mulighed for at 'Synes godt om' samt kommentere på de aktiviteter, du ser her.

Hvor finder jeg Aktivitetsbiblioteket?

Du skal blot logge ind på Famly og trykke på Læringsikonet, og herefter vælge Aktivitetsbibliotek i menuen.

For at kunne benytte Aktivitetsbiblioteket skal du have rettighederne slået til af din leder.

Hvordan finder jeg en aktivitet?

For at finde den type aktivitet du ønsker, kan du søge på:

• Søgeord

• Aldersgruppe

• Forskellige læreområder

Hvordan tilføjer jeg min egen aktivitet til biblioteket?

• Tryk på Ny aktivitet øverst til højre og en ny side vil åbne

• Medarbejdere med rettigheder til at administrere Aktivitetsbiblioteket vil have muligheden for at vælge en video eller et billede, når de opretter deres aktivitet.

• Udfyld felterne som du har lyst i forhold til denne aktivitet

• Hvis du foretrækker at holde denne aktivitet privat for jeres daginstitution, skal du blot trykke på Opret!
    Eller

• Hvis du har lyst til at dele det med andre pædagoger i daginstitutioner som også benytter Famly, skal du vælge Opret og del på Famly.
    Vær opmærksom på, at hvis du deler denne aktivitet på Famly, kan dette ikke ændres på et senere tidspunkt.

• Bemærk at det kun er den medarbejder, der har oprettet aktiviteten, som kan redigere i den.

Hvordan deler jeg en aktivitet i Nyheder?

Det er muligt at dele aktiviteter med forældre via Nyheder. Dette gælder både dem I selv har lavet og andre I finder i Aktivitetsbibliotek.

For at dele skal du:

• Starte med at lave et nyt opslag i Nyheder. Læs mere om hvordan her. .

• Tryk på Aktiviter nederst i opslagskladden (mellem Upload og Live )

• Herefter åbnes et nyt vindue, hvor du kan vælge mellem samt tilføje en eller flere aktiviteter.

• Du kan også skrive en beskrivelse i opslaget, for at fortælle forældrene lidt flere detaljer hvis du ønsker.

• Når du klikker Send, vil forældrene eller modtagerne af opslaget have muligheden for at åbne aktiviteten, som bliver vist i deres Nyheder.