Se forældre logins
Opdateret over en uge siden

Det er muligt at se, hvor mange forældre der er aktive på Famly, hvor mange der har login og hvis e-mail adresser, der er forkerte.

Hvor kan jeg finde det?

Klik på ‘Apps i menuen til venstre og tryk på appen ‘Famly rapport’.

Her får du et overblik over, hvor mange forældre (og medarbejdere), der bruger Famly. Du kan også se, hvis der er nogen, der har en forkert e-mail adresse eller hvor mange børn, der ikke har forældre registrerede

Tip: Når du klikker på knapperne, kan du se navnene på de vedkommende. Det er også muligt at klikke på det blå navn for at gå direkte ind på profilen og bl.a. rette e-mail adressen.