Administrere informasjon om barna
Barnets profil
Eksport og sletting av barn og ansatte i appen

Denne artikkelen går igjennom hvordan du eksporterer og permanent sletter et barn eller en ansatt og alle deres data fra plattformen

Anne Sofie Lottrup avatar
Skrevet av Anne Sofie Lottrup
Oppdatert over en uke siden

Vær oppmerksom på at permanent sletting kun skal gjøres i tilfeller der forelderen har bedt om det eller det er pålagt av myndighetenes retningslinjer. Når slettingen er bekreftet, vil du ikke lenger ha muligheten til å gjenopprette data, og Famly vil heller ikke kunne gjenopprette det.

Nødvendige tillatelser

Før denne funksjonen er aktivert for alle relevante ansatte, vil det bare være organisasjonsadministrator som får tillatelsene til å begynne med.

Hvis du ønsker å aktivere denne funksjonen for en organisasjon, kan du legge til denne tillatelsen i rollene på organisasjonsnivå. Herfra må du opprette en ny rolle 'databehandler' (for eksempel), der du kan legge til den rollen på toppen av eksisterende roller.

Barnehage styrerne har tillatelse til å eksportere data om barn, ansatte og fakturabetaler, samt slette data om barn, ansatte og fakturabetaler. Denne tillatelsen finner du i administrasjons-delen under Håndtering av data.

Denne tillatelsen aktiverer en ny fane i profilen til et barn eller en ansatt: Håndtering av data. Fra denne fanen kan du velge om du vil eksportere data eller slette barne-/ansatt data.

Slett data for barn eller ansatte

Når du klikker på Slett barnets data-knappen, må du bekrefte slettingen ved å lese informasjonen i popup-vinduet og skrive SLETT i det nødvendige feltet.

Når det er bekreftet, vil du bli bedt om å bli på denne skjermen til slettingen er fullført og en fullført-status vises.

Eksporter data for barn eller ansatte

Hvis du klikker på knappen Eksporter data, vises et popup-vindu som viser en beskrivelse av prosessen.

For å starte eksporten, klikk på knappen Be om eksport. Du vil motta et varsel når eksporten er fullført og er tilgjengelig i Håndtering av data-fanen.

Klikk på nedlastings-knappen for å laste ned datapakken til dataen din. Datapakken vil utløpe etter gitt periode.