Foreldre🧾: Medisin skjemaer

Hvor du kan se og godkjenne medisin skjemaer

Oppdatert over en uke siden

Hvor finner jeg medisin skjemaer?

Du finner medisin skjemaer i fanen Medisinering pÄ barnets profil.

Godkjenning av medisin skjemaer

Du kan godkjenne medisin skjemaer ved Ä gÄ til Medisinering-fanen pÄ barnets profil, og klikke pÄ skjemaet for Ä Äpne det.

Nye medisin skjemaer

Du vil motta dette varselet:
​

Klikk pÄ det for Ä gÄ direkte til skjemaet. Eller sÄ kan du forhÄndsvise skjemaet fra Medisinering-fanen pÄ barnets profil. Det vil se omtrent slik ut;

Klikk pÄ knappen for Ä godkjenne.

*Obs: Hvis du ikke ser knappen for Ă„ godkjenne, kan dette skyldes at skjemaet er arkivert. Arkiverte skjemaer kan ikke godkjennes da de ikke lenger er i bruk.

NÄr du og en ansatt gjÞr dette, vil medisin skjemaet merkes som aktivt. Dette betyr at barnet ditt vil nÄ vises pÄ oversikten over hvilke barn som trenger medisiner.

Eksisterende medisin skjemaer

Du vil motta dette varselet:

For skjemaer som allerede er aktive, kan du godkjenne doser nÄr de blir gitt ved Ä gÄ tilbake til dette skjemaet og klikke pÄ Godkjenn-knappen ved siden av dosene.

Svarte dette pÄ spÞrsmÄlet?