Famly for foreldre
Administrer konto
Foreldre 🧾: Rediger "Dine innstillinger"
Oppdatert over en uke siden

Som forelder kan du kontrollere dine egne innstillinger. I denne artikkelen viser vi deg hvordan du redigerer Dine innstillinger, og hvordan du endrer informasjon som navn, adresse, telefonnummer, sprÄk, varsler og passord.

Hvordan redigere innstillinger:

• Klikk pĂ„ profilen din (Ăžverst til hĂžyre)

• Klikk deretter pĂ„ Dine Innstillinger

• Her kan du endre fĂžlgende informasjon: Ditt navn, adresse, telefonnummer og sprĂ„k.

• VĂŠr oppmerksom pĂ„ at dersom du vil bruke en annen e-postadresse i portalen, at du endrer den her selv. PĂ„ den mĂ„ten kan du fortsette Ă„ ha tilgang til informasjon som allerede er sendt til deg. Hvis du fĂ„r barnehagen til Ă„ endre e-posten din for deg, mister du tilgang til all informasjon som sendes til den opprinnelige e-posten.

• Du kan ogsĂ„ kontrollere varsler. Her kan du velge om du vil ha e-post eller pushvarsler pĂ„ mobilen din.

Svarte dette pÄ spÞrsmÄlet?