Kalender
Oppdatert over en uke siden

Kalenderen brukes til å lage begivenheter og få oversikt over tidligere og kommende begivenheter. Det er veldig enkelt å lage nye begivenheter, bare følg guiden nedenfor.

Klikk på Hjem > Kalender i menyen til venstre for å få tilgang til kalenderen. For å lage en ny begivenhet, klikker du på ‘Ny begivenhet’ øverst til venstre på skjermen. Du kan bruke kalenderen til å opprette:

1. En enkelt engangshendelse, for eksempel en fest eller et møte

2. En ukeplan, dvs. flere arrangementer på en gang.

Alternativ 1: En enkelt hendelse inkludert en svare-funksjon

• Fyll ut de valgte feltene

• Opprett hendelsen ved å klikke på Lagre-knappen

Begivenheten er nå synlig i kalenderen til de du valgte som mottakere i feltet 'Inviterte'. Du kan invitere alle, en enkelt avdeling, bare de ansatte eller bare ett barn - det er ditt valg. Hvis du ikke trenger svar, mottar ikke mottakerne en e-post eller varsling.

SVAR

Hvis du trenger svar, må du sørge for å fylle ut tilbakemeldinger-feltet, og mottakerne vil motta en invitasjon via e-post og varsling i appen, der de blir bedt om å svare (delta eller ikke delta). Foreldre vil få varselet med en gang. Hvis de ikke svarer, får de en påminnelse 2 uker før fristen, deretter 1 uke, deretter 3 dager, 2 dager, og til slutt dagen før fristen. Dette er bare hvis de ikke har svart.

• Hvis arrangementet er innen 60 dager, vil de motta en invitasjon til arrangementet med en gang.

• Hvis arrangementer er mer en 60 dager unna, vil de motta en invitasjon til arrangementer 60 dager før RSVP-datoen.

Alternativ 2: En ukeplan - lag flere begivenheter på en gang.

• Hvis du klikker på alternativet ‘Ny ukeplan’.

• Begynn med å angi hvem ukeplanen er for, f.eks. 'Alle barn' eller bare en avdeling.

• For å legge til en ny hendelse, velg rett dato og klikk ‘+Legg til begivenhet’.

• (Hvis begivenheten ikke finner sted i den aktuelle uken, kan du hoppe fremover i tid ved å klikke ‘+Legg til uke’ til du kommer til riktig uke)

• Deretter må du legge inn noen detaljer: tittel, start / sluttid og en beskrivelse

• Når du har lagt til alle begivenhetene i en uke, kan du gå videre til neste uke ved å klikke ‘+Legg til uke’ nederst.

• Avslutt med å trykke på den grønne ‘Opprett’-knappen, som deretter vil legge til alle hendelsene i de valgte mottakernes personlige kalender.