Den nye Sjekk inn/ut skjermen
Oppdatert over en uke siden

Oppdater Sjekk inn/ut skjermen til det nye designet

Hvis sjekk inn/ut skjermen ser ut som bildet nedenfor, vil du se et varsel på tannhjulet Innstillinger øverst i høyre hjørne:

Når du klikker på varselet, åpnes Innstillinger - menyen, og gir deg muligheten til å bytte til den oppdaterte versjonen. Klikk Oppdater og deretter Oppdater igjen i popup-vinduet (som vist nedenfor).

Du kan deretter velge hvilke avdelinger du vil vise på den nye sjekk inn-ut skjermen. Du kan for eksempel fjerne Kontor eller ansatt-avdelinger. Den nye skjermen vil se ut som den vist nedenfor: