FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Opdateret over en uge siden

Mit barns institution bruger Famly, men jeg har ikke modtaget et login?

Du skal som udgangspunkt tage fat i din institution, da det er dem som opretter dig, og bede dem tildele dig en forældrerolle og sende dig et login til Famly. Så vil du modtage en mail med information omkring hvordan du logger ind.

Jeg har mere end et barn i en institution, hvordan får jeg samlet dem begge på én profil så jeg kun bruger ét login?

Det er nemt at få adgang til flere børn i Famly via samme login. For at bruge samme login til flere børn, skal du sørge for at du bliver oprettet med samme email på begge/ alle profiler, så vil du kunne se flere børn fra samme profil, og kun skulle bruge ét login.

Jeg har fået oprettet en kontakt på mit barns profil, med en forkert email. Hvordan ændrer jeg den?

Kontaktpersoner har ikke mulighed for at fjerne logins eller ændre emailadresser for andre kontaktpersoner i Famly.

Du skal derfor tage kontakt til institutionen, da de har de nødvendige rettigheder til at ændre logins og e-mails i Famly.

Kan jeg downloade alle billeder af mit barn på én gang?

Der er ikke nogen nem måde, at downloade billeder på lige nu. Vi anbefaler at billederne bliver i Famly. Du vil også beholde dit login til Famly efter dit barn er gået ud af institutionen. Du kan så finde dem ved at logge ind på Famly, trykke øverst i højre hjørne på det lille hoved og så i menupunktet Udmeldte børn.

Kan jeg slå mails fra Famly fra?

Du kan i dine notifikationsindstillinger ændre og bestemme hvilke notifikationer du ønsker at modtage på e-mail fra Famly.

Det gør du sådan her:

1) Log ind i Famly

2) Tryk på den øverst til højre på Min profil

3) Tryk herefter på Notifikationer og beskeder

4) Her kan du i fanen under konvolut ikonet rette dine email notifikationsindstillinger