Famly for forældre
Forældre 🧸: Administrer din konto
Forældre 🧸: Administrere dine notifikationer i Famly

Dit barns daginstitution vil dele informationer med dig i Famly, men du kan bestemme, hvilke notifikationer du ønsker at modtage

Dwin Baker avatar
Skrevet af Dwin Baker
Opdateret over en uge siden

Hvor kan du se dine notifikationer i Family-appen

Family benytter notifikationer til at fremhæve specifikke ting, der sker i dit barns hverdag i daginstitutionen for at holde dig opdateret. I Famly-appen er notifikationer indikeret med 'klokke-ikonet' i øverste højre hjørne (ved siden af ​​besked-ikonet). En ny notifikation er angivet med en rød prik med antallet af nye notifikationer. (se eksempel nedenunder)

Hvordan åbner jeg og får vist mine notifikationer?

For at se dine notifikationer fra dit barns daginstitution, kan du klikke på klokke-ikonet, og en scroll-down-liste åbnes. En notifikation markeres som læst, når du klikker på den, hvilket vil få den grålige baggrundstone til at forsvinde.

Administrere hvilke notifikationer du modtager

I dine personlige indstillinger kan du administrere, hvilke notifikationer du ønsker at modtage samt på hvilke enheder du vil modtage dem. Sådan administrerer du dine notifikationer i Famly:

• Log på Famly

• Klik på dit billede i øverste højre hjørne

• Vælg 'Dine indstillinger'

• Klik på fanen 'Notifikationer og beskeder' for at se menuen 'Notifikationer' (som vist nedenfor)

• Brug afkrydsningsfelterne til at vælge, hvilken type notifikationer du ønsker

• Push er en notifikation på din telefon, ligesom når du modtager en sms

• E-mail er en e-mail sendt til den konto, du bruger til at logge ind på Famly

• Famly er en notifikation i Famly-appen