Rapporter og lister
Forespørgsler - Din venteliste i Famly

Oversigt over henvendelser fra potentielle nye børn

Anna Senouci avatar
Skrevet af Anna Senouci
Opdateret over en uge siden

Hvor finder jeg Forespørgsler i Famly?

For at kunne holde styr på potentielle nye børn som starter, har vi sektionen Forespørgsler. Denne finder du under ikonet Fremmøde > Registrering > Forespørgsler. Vist herunder:

Hvordan ser jeg en oversigt over potentielle nye børn i vores daginstitution?

Når du åbner fanen Forespørgsler vil du se en statistik øverst på siden over forespørgsler og deres status. (som vist herunder)

Herunder kan du se detaljer fra hvert barn som er skrevet op og potentielt vil starte i jeres daginstitution. Du kan filtre mellem

• Oprettelses dato

• Status

• Potentiel start dato

• Kilde (Hvordan de har fundet jeres daginstitution)

• Prisgruppe

Hvordan tilføjer jeg en ny forespørgsel?

Du kan oprette en ny forespørgsel i Famly, så du nemt kan kontakte potentielle nye børns forældre, og lave oprettelsen af barnet nemmere. For at lave en ny forespørgsel skal du:

• Når du er under Forespørgsler skal du klikke på Ny forespørgsel øverst til højre. Herefter vil et nyt vindue åbne som vist herunder;

• Udfyld den information du har på barnet i de relevante felter.

• Hvis du ønsker kan du booke en fremvisning så familien kan besøge jeres daginstitution

• Når du er færdig kan du trykke Opret, og barnet vil herefter fremgå på listen over potentielle nye børn i oversigten.

Opret et barns profil

Når du har fuldført en ny forespørgselsblanket, vil en profil for barnet blive oprettet. Hvis du klikker på barnet i oversigten, vil den nye profil åbne og du vil have mulighed for at udfylde flere detaljer om barnet.

Når du er sikker på at barnet kan starte i jeres daginstitution, er det eneste du skal gøre at åbne barnets profil, vælge den stue barnet skal starte på og herefter kan du vælge Tilmelde dig øverst det åbne vindue.

Herefter vil barnet fremgå på listen over Kommende børn samt under Kommende børn i de individuelle stueoversigter.

Tilføj en forespørgselsblanket til jeres hjemmeside:

Du kan tilføje et forespørgselsblanket link på jeres hjemmeside for interesserede forældre nemt kan skrive sig op hos jer. Deres information vil automatisk blive sendt til jeres Forespørgsler i Famly direkte fra hjemmesiden. Sådan gør du:

• Under Forespørgsler i Famly vælger du feltet Opskrivningsformular som ligger lige over jeres oversigt.

• Herefter vil et nyt vindue åbne med et unikt link til jeres institution.

• Herefter kan du enten;
    - Kopiere linket og dele det direkte med interesserede forældre
    - Tilføjet linket til jeres hjemmeside