Fremmøderapporten
Julia Rose avatar
Skrevet af Julia Rose
Opdateret over en uge siden

Fremmøderapporten hjælper dig med at se alle børnenes fremmøde og vise, hvordan den forventes at se ud i fremtiden, så at du kan planlægge bedre. Rapporten inkluderer check ind og check ud tider, ferie- og sygedage.

Fremmøderapporten er relateret til sektionen for Ferietilbagemelding. Da du kan se alle ferietilbagemeldinger fra forældre her.

Hvor kan jeg finde det?

Du finder Fremmøderapporten under Fremmøde > Fremmøderapport i menuen til venstre som vist nedenfor.

Vælg en dag

Øverst i venstre hjørne kan du vælge en tidsperiode. Brug pilene for at hoppe en uge frem eller tilbage i tiden.

Overblik over fremmødet

Hvis du holder musen over spørgsmålstegnet i venstre side, får du forklaringer på hvad symbolerne der indgår i fremmøderapporten betyder.

Hvis du kigger på rapporten for tidligere perioder, giver denne et overblik over, hvor mange børn der blev checket ind, var syge eller på ferie for en specifik dag.

Hvis du derimod tjekker rapporten frem i tiden til en periode hvor i har lavet en ferietilbagemelding, så vil denne vise hvem der mangler at angive svar, hvem der skal på ferie og hvem der ønsker pasning og hvilke tider (hvis boksen Bed forældre om at angive hvilke timer de kræver pasning er krydset af i ferietilbagemeldingen)

Detaljer på de enkelte børn

I oversigten er det muligt at åbne en enkelt stue for at få et overblik over all børn fra de enkelte stuer. Den grønne markering viser faktisk fremmøde (tjek ind og ud tider):

Det samlede antal timer et barn har været checket ind er sammenfattet i kolonnen yderst til højre, og herover har du også mulighed for at Downloade en CSV fil af fremmøderapporten over en given periode, dog højst 12 måneder.

Rette detaljer for et barn

Hvis du vil rette detaljer for et barns fremmøde, skal du klikke ud for barnets navn den pågældende dag. En boks kommer op og du får her mulighed for enten at rette (på blyant symbolet), tilføje eller fjern check ind/ud tider, og/ eller ferie/sygedag.