Brugerprofiler

Denne artikel vil guide dig til hvordan du skifter mellem dine brugerprofiler.

Dwin Baker avatar
Skrevet af Dwin Baker
Opdateret over en uge siden

Hvad er brugerprofiler?

Dine brugerprofiler vil hjælpe dig med at holde al information relateret til arbejde og dit barn adskilt, så du nemt kan skifte mellem dem. Brugerprofil er kun relevant for brugere der har mere end én profil under det samme login.

Dette kan eksempelvis være:

1. En bruger som både er forælder og medarbejder i en eller flere daginstitutioner og benytter samme login til at få adgang til begge/alle profiler.

2. En medarbejder der er tilknyttet flere dagsinstitutioner som benytter Famly

Så hvis du har mere end én profil, vil du nu blive bedt om at vælge, hvilken brugerprofil du gerne vil benytte, når du logger på Famly med din e-mailadresse og adgangskode. Når du har valgt en profil, vil alle de informationer du ser i Famly, kun være relevante for den pågældende profil.

Hvordan får jeg adgang til mine brugerprofiler?

Når du logger på Famly, så kan du nemt skifte til en af dine øvrige profiler ved at klikke på dit profilbillede (øverst i højre hjørne), klik dernæst på din anden profil under Skift til, lige under dit profilbillede:

Når du har skiftet til en anden brugerprofil, så vil du kun se de informationer der er relevante for pågældende brugerprofil. Dette betyder, at der nu er langt mindre chance for at skrive til de forkerte personer eller i de forkerte steder.

Til højre for din brugerprofil under Skift til, vil der også til tider være et tal markeret med rødt. Tallet indikerer antallet af ulæste beskeder og nye notifikationer i den pågældende profil - hvis det skulle være tilfældet. Det er der så du ikke går glip af nye beskeder eller vigtige notifikationer i dine brugerprofiler.

Bemærk, at hvis du har mange forskellige profiler under det samme login, så vil der også være en søgefunktion under Skift til, når du skal skifte mellem dine brugerprofiler, sådan at du hurtigt kan finde den ønskede brugerprofil.

Hvad ændres?

Nyhedsopslag vil kun vise oplysninger, der er relevante for den specifikke brugerprofil. Du vil for eksempel ikke længere se opdateringer om dit barn i din medarbejderprofil.

Beskeder vil kun vise oplysninger, der er relevante for den specifikke brugerprofil. Hvis du for eksempel arbejder som medarbejder i flere daginstitutioner, så vil du udelukkende se beskeder, der er relevante for den dagsinstitution, som du har valgt i din brugerprofil.

Notifikationer vil kun vise informationer, der er relevante for den specifikke brugerprofil.