Præcis fraværsregistrering

Registrer jeres personales fravær mere præcist

Opdateret over en uge siden

Præcis fraværsregistrering

Præcis fraværsregistrering gør det muligt for dig at registrere halve dages fravær for dine medarbejdere. Det giver hermed mere fleksibilitet til at opdage ændringer i jeres personale skema, og i får en mere detaljeret oversigt over tidligere fravær.

Hvordan aktiverer jeg funktionen Præcis fraværsregistrering til?

For at aktivere denne funktion skal du gå ind under Indstillinger → Personale → Personalefravær. Vi beder jer venligst læse ansvarsfraskrivelsen herunder funktionen før i aktiverer den for jeres daginstitution.

Ansvarsfraskrivelse:

Vær opmærksom på at nuværende personalefraværsregistrering vil blive påvirket så snart i slår denne funktion til og indtil fraværsperioden er ovre. For eksempel er fraværsperiode fra maj - april og i slår denne funktion til i januar, så vil fraværsregistreringen vist på medarbejderens profil være fra januar til april og ikke vise perioden mellem maj - januar. Derfor anbefaler vi at i slår funktionen til når en ferieperiode er slut og inden en ny begynder.

Hvordan bruger jeg Præcis fraværsregistrering

• Klik på en fraværstype fra medarbejderens profil

• Vælg Delvis dag

• Udfyld Start og Slut tider for at se samlede timer

• Tilføj en Note hvis nødvendigt

Ved brug af denne funktion vil oversigten på medarbejderens profil se nogenlunde ud som vist herunder, hvor kategorierne for fraværstyper og totale timer er vist ved siden af totale antal dage.