Forældre 🧸: Ferietilbagemelding

Modtagelse af en ferietilbagemelding fra dit barns daginstitution

Dwin Baker avatar
Skrevet af Dwin Baker
Opdateret over en uge siden

Hvad er en ferietilbagemelding?

For at få et overblik over dit barns fremmøde kan dit barns daginstitution anmode om en ferietilbagemelding. Det kan f.eks. være over en periode hvor ferie er almindeligt, såsom over sommer eller jul. Når daginstitutionen anmoder dig om en ferietilbagemelding, er det med henblik på, at planlægge børnenes fremmøde i god tid.

Hvordan modtager jeg en anmodning om at indtaste mit barns ferie?

Når daginstitutionen har oprettet en ferieperiode, vil den være synlig for dig både i nyhedsfeedet (som vist nedenunder) samt inde på dit barns profil i 'aktivitet'-sektionen under 'fravær'.

Hvordan svarer jeg på ferietilbagemelding?

Hvis du vil svare på en ferietilbagemelding i nyhedsfeedet, skal du klikke på den lilla knap Meld tilbage i opslaget. Hvis du vil svare tilbage på en ferietilbagemelding på dit barns profil, skal du gøre følgende:

• Log på Famly og gå til dit barns profil

• Under dit barns billede kan du finde overskriften "Fravær" og under denne overskrift finder du "Ferietilbagemeldinger"

• Her finder du alle de ferietilbagemeldinger som din daginstitution har registreret

• Du afgiver svar ved at klikke på "Svar" (som fremhævet på ovenstående skærmbillede)

Hvis du allerede har afgivet svar, vil der stå følgende besked:

Hvis du derimod ikke har afgivet tilbagemelding eller ønsker at ændre i din tilbagemelding, vil der stå at du ikke har afgivet svar endnu:

• For at besvare, skal du derfor klikke på pilen til venstre for det gældende ugenummer for at åbne scroll-down-menuen

• Du kan nu klikke på de dage, hvor dit barn holder ferie, hvorefter den vil få et sol-ikon

• Husk at klikke på Opdatér svar når du er færdig med at registrere dit barns ferie

Ferietilbagemelding på app versionen

Du har også mulighed for at svare tilbage på en ferietilbagemelding på Famly app versionen på mobile enheder.

Tryk på dit barns profilbillede for at gå til dit barns profil og klik dernæst på "Mere":

Tryk nu på "Fravær":

Du vil nu kunne se alle afventede ferietilbagemeldinger. Tryk på "Svar" til højre for pågældende ferietilbagemelding for at besvare denne:

Du vil dernæst få mulighed for at afgive dit svar og når du har gjort dette, så vil du få en bekræftigelse: