Naar de hoofdinhoud

Meldingen en berichten ontvangen van groepen

Geschreven door Josie

Favoriete groepen

Als medewerker kun je kiezen van welke groepen je berichten en meldingen wilt ontvangen door ze als favoriet te markeren. Een favoriete groep wordt weergegeven met een sterpictogram in je overzicht.

Wanneer je aan een groep wordt toegewezen, wordt deze automatisch als favoriet gemarkeerd. Dit betekent dat je automatisch meldingen en berichten van die groep ontvangt.

💡 Je favoriete groepen worden ook weergegeven in het gedeelte Over op je profiel, onder Basisinformatie


Een groep als favoriet markeren of verwijderen

Je kunt ook handmatig kiezen om andere groepen als favoriet toe te voegen of te verwijderen.

Om dit te doen:

  • Ga naar je groepsoverzicht

  • Tik op de groep die je als favoriet wilt markeren of verwijderen

  • Tik op het sterpictogram in de rechterbovenhoek

Een grijs sterpictogram betekent dat de groep geen favoriet is. Als je op de ster tikt, wordt deze geel, wat betekent dat de groep nu een favoriet is.

Je ontvangt dan alle meldingen en berichten van die groep. Om een groep uit je favorieten te verwijderen, tik je opnieuw op de gele ster om hem grijs te maken.

💡 Door een groep als favoriet te markeren, kun je ook nieuwsfeedberichten vanuit die groep versturen, zolang je daarvoor toestemming hebt

Was dit een antwoord op uw vraag?