Gå til hovedinnhold
Oppsett av separat Sjekk inn/ut skjerm med pinkode

Hvordan komme i gang og hvor du finner koden din for Sjekk inn/ut skjermen

Carina Klyve Thomassen avatar
Skrevet av Carina Klyve Thomassen
Oppdatert over en uke siden

Oppsett av separat Sjekk inn/ut

Start med å sette opp den separate Sjekk inn/ut, som normalt:

Aktiver bruk av pinkode på separat Sjekk inn/ut skjerm

N.B. Dette er IKKE den samme pinkoden du bruker for å logge inn på Famly-appen, som du selv har valgt.

For å tillate foreldre og ansatte å signere seg selv og barna sine inn og ut med en pinkode, må dette først aktiveres i appen. For å gjøre dette:

• Logg inn på appen

• Klikk på Innstillinger nederst til venstre

• Velg Sjekk inn/ut-seksjonen

• Klikk på knappen for å aktivere Pinkode påkrevd for innlogging

• Klikk OK i boksen for å bekrefte

Ved å gjøre dette vil det automatisk tildele hver person som har fått en pålogging for innstillingen din (ansatte og foreldre) en pinkode de kan bruke til å signere et barn inn og ut på den separate Sjekk inn/ut skjermen.

Når du har aktivert pinkodealternativet, bruk følgende URL for å åpne sjekk- inn/ut skjermen din: pin.famly.co

Hvor finner jeg pinkoden for å signere inn og ut av innstillingen på den separate Sjekk inn/ut skjermen?

Hver person som har fått en pålogging for innstillingen din (ansatte og foreldre) vil nå ha en pinkode de kan bruke til å signere et barn inn og ut av innstillingen.

For å finne dette:

• Logg inn på Famly-appen

• Klikk på bildet ditt i øvre høyre hjørne for å se profilen din

• Klikk på Sjekk inn pinkode.

• En boks vil åpnes og vise koden din. Denne pinkoden er unik for deg.