Ferieplanlegger
Oppdatert over en uke siden

Hva er Ferieplanleggeren?

Ferieplanleggeren lar deg be foreldre om å gi beskjed om barnet deres forventes å være i barnehagen i bestemte ferieperioder. Det er mest nyttig i tider når barn er booket inn, men har stor sjanse for å være på ferie, og dermed ikke møter opp i barnehagen.

For å ha tilgang til Ferieplanleggeren, trenger du tillatelsen: "Rediger åpningstider, info osv.".

Lag en ferieperiode

• Opprett en ny ferieperiode ved å klikke på "Ny" øverst til venstre på skjermen (mens du er i Ferieplanlegger appen).

• Et nytt vindu åpnes (som nedenfor). Fyll ut alle feltene f.eks. navnet på ferien, perioden, svarfristen og hvem som må svare.

• Når du har fylt ut alle feltene, trykker du på ‘Opprett og send’

• De som trenger å svare vil bli informert via e-post. De mottar også automatiske påminnelser hvis de ikke svarer.

Viktig! - Hvordan svare?

Vanligvis kan foreldre registrere barnets ferie ved å gå til barnets profil og klikke på 'ferie' ikonet.

Men for at svaret skal bli registrert for ferieperioden må du svare på en av de to følgende måtene.

1. Gå til barnets profil, scroll ned til Ferie svarer og klikk på 'Svare'.

2. Gå til nyhetsfeeden og finn innlegget fra barnehagen som ber om tilbakemelding på ferie. Klikk på 'Rapporter ferie' > velg feriedagene, og sørg for at det nå står 'Svaret ditt er registrert - takk for svar'.

Hvis du vil endre på valgte dager, kan du gjøre dette ved å gå til barnets profil, under 'Ferie svarer'.