Glemt adgangskode

Hvad gøre du når du har glemt din adgangskode eller ønsker at ændre den?

Dwin Baker avatar
Skrevet af Dwin Baker
Opdateret over en uge siden

Hvis du har glemt din adgangskode eller ønsker at ændre den, kan du nulstille den og derefter oprette en ny.

Du kan klikke på nedenstående link for at nulstille din adgangskode og lave en ny adgangskode:

• Hvis du har indtastet din e-mailadresse korrekt på siden som du bliver vidersendt til, så vil du modtage en e-mail fra Famly med et link.

(Bemærk, at e-mails fra Famly kan ende i din e-mailkontos spamfilter.)

• Åbn e-mailen, og klik på linket: 'Klik her for at nulstille din adgangskode'.

• Hvis linket i e-mailen mod forventning ikke virker, skal du kopiere det fra adresselinjen og prøve i en anden browser (f.eks. Google Chrome eller Firefox).

Kære [dit navn]

Du har bedt om at nulstille adgangskoden. For at fortsætte, skal du
klikke på følgende link:

Klik her for at nulstille din adgangskode
[dit unikke link]

Hvis du har problemer med at klikke på linket ovenfor, prøv dette
link i stedet:
[dit unikke link]

Med venlig hilsen
[daginstitutionens navn]

• Når du klikker på linket så vil en ny side åbnes

• Indtast din nye adgangskode, hvor du bliver bedt om det, og gentag det for at bekræfte.

NB. Det er ikke længere muligt at adgangskoden udfyldes automatisk eller at klikke husk mig, så sørg for at vælge en adgangskode som du kan huske.

• Klik på Gem

• Når du har ændret din adgangskode, så vil du modtage en e-mail bekræftelse på, at den er blevet ændret.

Anmod om en ny adgangskode i Famly appen

Du kan også anmode om en ny adgangskode på Famly appen på din telefon, hvis du har glemt din adgangskode. Gå til loginsiden på din Famly app, som du plejer, når du skal logge på Famly.

Du må ikke være logget ind på Famly.

Indtast din e-mailadresse

• Indtast din e-mailadresse

• Nederst vil der stå Glemt din adgangskode? Klik her som vist nedenfor

• Indtast den e-mail, som du normalt bruger til at logge på Famly med

• Tryk på den grønne Nulstil adgangskode-knap:

• Du vil dernæst modtage en e-mail fra Famly med et link. Vær opmærksom på, at e-mails fra Famly kan ende i din emailkontos spamfilter.